Giga goede service
 Verzending pakket NL/BE: € 7 Gratis vanaf € 200

Over Giga Horeca

In 2019 hebben wij - Auke en Hendrikus - Giga Horeca opgericht. Giga Horeca is GigaGoed in horeca non-food. We beschikken over een zeer ruim assortiment horeca apparatuur, keukengerei en alles wat met koelen & vriezen te maken heeft. Daarbij proberen wij zo duurzaam mogelijk alle producten van producent naar gebruiker te krijgen. Service is Giga snel en accuraat.

 

Auke Attema Auke Attema  

Op vele manieren heb ik in de Horeca gewerkt tijdens en na Middelbare Hotelschool in Turnhout en Hoge Hotelschool in Antwerpen als kok, kelner, cateraar, traiteur, festival organisator, gezondheidscoach, oprichter van Tarwegraskoning en vertegenwoordiger van Horeca non-Food bij Saro Gastro Products GMBH. Altijd geïnspireerd om te leren en uit te vinden wat er nog meer mogelijk is met ingrediënten en de bereiding ervan voor een nieuwe en nog optimalere beleving en gezondheid in lichaam en geest.

 

Na m’n stage in 2 sterren restaurant De Swaen in Oisterhout en vervolgens de Hogere Hotelschool in Antwerpen werkte ik in St Moritz Zwitserland bij Bergrestaurant Muottas Muragl, en ben vervolgens de wereld over gereisd als kelner op 5*+ cruiseschepen. Mijn passie voor gezondheid voor lichaam en geest kreeg vorm aan The Hippocrates Health Institute in Florida USA voor de studie gezondheidscoach en raw foods. In 2008 richtte ik Tarwegraskoning op, een bedrijf in gezondheidsproducten met een zeer succesvolle webshop, winkel- juicebar-bistro in Amsterdam en B2B afdeling. Met een team van 20 mensen waren we een echte food trendsetter.

 

 

 

 

Hendrikus NijhofHendrikus Nijhof  
E-commerce en Webshop (magento) specialist. Na mijn studie HTS Informatietechniek/elektronica en bedrijfskunde heb ik in eerste instantie gewerkt als ICT specialist. De laatste jaren ben ik gespecialiseerd in E-commerce en alles wat daarbij komt kijken. Onder andere Lataza.nl (tassen, hoesjes en accessoires) is een webshop die volledig in eigen beheer is en waarvan ik mede-eigenaar ben. 

 

Daarnaast ben ik altijd actief geweest met muziek en zelfs ook een tijd beroepsmatig. Ik heb dan ook veel horeca gelegenheden van binnen kunnen zien en meemaken als toetsenist/zanger/presentator in een cover-band. En als echte bourgondiër houd ik van koken en lekker eten. Affiniteit met de horeca is ook bij mij duidelijk aanwezig.

 

 

Meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via service@giga-horeca.nl of bel ons op 085 - 1309139 (ma. t/m vr. 9 - 17 uur) of gebruik het contactformulier.