Giga goede service
 Verzending pakket NL/BE: € 7 Gratis vanaf € 200

Trees for All

Trees for All en Giga Horeca

 

Wij planten bomen

Giga Horeca is GigaGoed in horeca non-food. We beschikken over een zeer ruim assortiment horeca apparatuur, keukengerei en alles wat met koelen & vriezen te maken heeft. Daarbij brengen wij zo duurzaam mogelijk alle producten van producent naar gebruiker.

Hoe dan?

Plant een boom door te bestellen op Giga-Horeca! We werken samen met Trees for All. Trees for All herstelt en plant bossen. Voor elke door jou bestede €500 planten wij een boom in Nederland of in het buitenland. Bomen planten in Nederland Er worden per jaar 15 miljard bomen gekapt. Er wordt slechts 1/3 terug geplant dus verdwijnen er 10 miljard bomen per jaar.

Sinds de industriële revolutie is de helft van alle bomen op aarde al verdwenen. Bomen zijn giga-belangrijk voor mens en dier! Bomen geven ons zuurstof, voedsel, water, hout én slaan CO2 op.

Besef bij het bestellen dat een duurzame wereld begint bij elk individueel persoon.

 

Trees for All

Stichting Trees for All is opgericht in 1999 en al 20 jaar voorvechter van (her)bebossing in de strijd tegen klimaatverandering. Dankzij donateurs zijn er al miljoenen bomen geplant in Nederlanden het buitenland. Trees for All is een niet-commerciële aanbieder van CO2-compensatie in Nederland en de enige aanbieder met CBF-keurmerk die compenseert via duurzame bosprojecten.


Trees for All bosprojecten

 

Bestel daarom zonder extra kosten bij ons, bij Giga, en wij houden je op de hoogte van jouw geplante boom of bomen.

 

1-2-Tree

Ieder jaar verdwijnen er netto 10 miljard bomen. We zijn nu met 7,7 miljard mensen op deze aarde en met elkaar kunnen we de ontbossing tegengaan. Als iedere wereldburger elk jaar twee bomen plant, stoppen we niet alleen het jaarlijks nettoverlies van bomen, maar keren we het proces om. Zo zorgen we dat ook de volgende generaties op een groene en gezonde aarde kunnen leven. Dat is de filosofie achter het 1-2-Tree-programma.

 

Vrouw plant boom in OegandaTrees for All heeft al 5 miljoen bomen en struiken geplant, beschermt en herstelt 15 bossen en heeft al 280 duizend ton vervuilende CO2 gecompenseerd. Alle bossen worden duurzaam beheerd. In de buitenlandse bosprojecten werken ze samen met de lokale bevolking. Hierdoor verbeteren ze het inkomen van boeren en worden tropische bossen beter beschermd. Kies nu voor duurzaamheid.